Skip to content

Ik oriënteer mij op een functie in de kinderopvang

Wat leuk! Je staat misschien wel op een punt om een carriereswitch te maken naar die van pedagogisch medewerker!
Heb je de nodige kwalificaties hiervoor in huis, maar heb je nog geen werkervaring opgedaan binnen de kinderopvang, dat hoeft geen probleem te zijn. Graag kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. 

Er zijn verschillende opleidingen die kwalificeren voor werken in de dagopvang en BSO. Controleer of jouw diploma geschikt is met de Diploma Checker van Kinderopvang Werkt.

Wij vinden het mooi als je een christelijke levensovertuiging hebt maar het is niet verplicht. Als dat niet het geval is, vragen wij om respect en begrip hiervoor. 

Wat bieden wij jou?

10forKIDS biedt jou graag volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen, zeker in datgene wat je nu juist zo leuk vindt om te doen!

We werken aan de hand van cao kinderopvang. Dit betekent dat je wordt ingeschaald op basis van het aantal relevante werkervaring. Het salaris van een pedagogisch medewerk(st)er ligt tussen 2.155,00 euro en 2.935,00 euro (schaal 6). 

Naast een goed salaris komt je terecht in een gezellig team met een fijne werksfeer. Je krijgt als mentor een vaste groep kinderen waarvoor je het aanspreekpunt wordt. Omdat wij een kleinschalige kinderopvang zijn is de sfeer al gauw gemoedelijk en heb je direct contact met het management. Bij ons zijn de groepen rustig en warm ingericht met een goed gevoel voor vormgeving. Dit vergroot het werkplezier en maakt dat het ook op je werk als thuis voelt. Vergeet vooral ook niet de leuke wijk waarin wij zitten. Dit nodigt uit om ook in je pauze samen met je collega een gezellig terrasje te pakken. Een frisse neus halen kun je in Den Haag goed op het strand. In Vlaardingen heb je een prachtig groen park (Heempark) waar je heerlijk even kunt relaxen tijdens je pauze. Hoe fijn is dat! 

Wil je in aanmerking komen voor een oriënterend gesprek? Neem dan contact op!

Stuur ons je CV met motivatiebrief via onderstaande knop. Vermeld hierbij naar welke functie je solliciteert en op welke locatie je wilt werken.

Heb je vragen, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tineke Hendrikse: tineke@10forkids.nl

portret_tineke