Skip to content

Pedagogisch medewerker 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze organisatie en overweegt om de stap te zetten bij ons te komen werken! Wij horen graag van jou wat jij belangrijk vindt in je werk, welke talenten je beschikbaar stelt en waar je meer van wilt in je werk!

Als pedagogisch medewerker werk je op een van onze groepen dagopvang of buitenschoolse opvang.
Werken met kinderen is jouw grote passie en het bieden van de nodige uitdaging en ontwikkeling aan de kinderen behoren tot jouw kernkwaliteiten.

Spelenderwijs leren, kinderen uitdagen en stimuleren staat bij ons centraal. Als mentor ben jij betrokken bij jouw (vaste) mentor kinderen. Door jouw zorg en observaties help jij kinderen om te groeien en te ontwikkelen. Heb je interesse en beschik jij over de juiste diploma’s (doe hier eventueel de diplomacheck)?

Spreekt het je aan om bij een kleinschalige kinderopvang te werken als pedagogisch medewerker? 10forKIDS is op zoek naar enthousiaste liefdevolle pedagogische medewerkers die met veel plezier voor onze kinderen willen zorgen. 

Wij nodigen je graag uit om kennis te maken.
Wacht niet langer, maar solliciteer nu!

Wij vinden het mooi als je een christelijke levensovertuiging hebt maar het is niet verplicht. Als dat niet het geval is, vragen wij om respect en begrip hiervoor. 

Wat bieden wij jou?

10forKIDS biedt jou graag volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen, zeker in datgene wat je nu juist zo leuk vindt om te doen! Het geeft niet als je pas afgestudeerd bent of dat je misschien eerder voor de klas hebt gestaan, of toe bent aan een nieuwe uitdaging. Wij horen graag je persoonlijke motivatie.

We werken aan de hand van cao kinderopvang. Dit betekent dat je wordt ingeschaald op basis van het aantal relevante werkervaring. Het salaris van een pedagogisch medewerk(st)er ligt tussen 2.155,00 euro en 2.935,00 euro (schaal 6). 

Naast een goed salaris komt je terecht in een gezellig team met een fijne werksfeer. Je krijgt als mentor een vaste groep kinderen waarvoor je het aanspreekpunt wordt. Omdat wij een kleinschalige kinderopvang zijn is de sfeer al gauw gemoedelijk en heb je direct contact met het management. Bij ons zijn de groepen rustig en warm ingericht met een goed gevoel voor vormgeving. Dit vergroot het werkplezier en maakt dat het ook op je werk als thuis voelt. Vergeet vooral ook niet de leuke wijk waarin wij zitten. Dit nodigt uit om ook in je pauze samen met je collega een gezellig terrasje te pakken. Een frisse neus halen kun je in Den Haag goed op het strand. In Vlaardingen heb je een prachtig groen park (Heempark) waar je heerlijk even kunt relaxen tijdens je pauze. Hoe fijn is dat! 

Vacatures

Locatie Den Haag en Vlaardingen

Pedagogisch medewerker
Fulltime en parttime is mogelijk

Stuur ons je CV met motivatiebrief via onderstaande knop. Vermeld hierbij op welke locatie je met name wilt werken.

Heb je vragen, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tineke Hendrikse: tineke@10forkids.nl

portret_tineke