Skip to content

Ik ben BOL-student

Als BOL-student volg je momenteel de opleiding voor pedagogisch medewerker of gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 3 of niveau 4).

Als BOL’er ga jij vier dagen naar school en loop je in bepaalde periodes stage. Wij helpen je graag aan een stageplaats. Wat wij het meest belangrijk vinden is dat je gemotiveerd bent. Wij vinden het mooi als je een christelijke levensovertuiging hebt maar het is niet verplicht. Als dat niet het geval is, vragen wij om respect en begrip hiervoor. 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende stageplaats, met fijne collega’s en een eigen mentor die je gaat begeleiden. Omdat jij een frisse blik hebt van buiten willen we je graag betrekken bij (dagelijkse) besluitvorming en vinden wij het fijn als je zelf met nieuwe initiatieven komt. Iedereen is waardevol en telt volop mee. Dit geldt zeker ook voor jou als stagiaire. Wij bieden naast fijne collega’s (werkelijk een top team!) en een fijne werkplek ook graag een stagevergoeding aan.

Wij hebben twee vestigingen in den Haag en Vlaardingen en op beide vestigingen zijn een kinderopvang en een buitenschoolse opvang aanwezig.

Je komt terecht in een gezellig team met een fijne werksfeer. Omdat wij een kleinschalige kinderopvang zijn is de sfeer al gauw gemoedelijk en heb je direct contact met het management. Bij ons zijn de groepen rustig en warm ingericht met een goed gevoel voor vormgeving. Dit vergroot het werkplezier en maakt dat het ook op je stage als thuis voelt. Vergeet vooral ook niet de leuke wijk waarin wij zitten. Dit nodigt uit om ook in je pauze samen met je collega een gezellig terrasje te pakken. Een frisse neus halen kun je in Den Haag goed op het strand. In Vlaardingen heb je een prachtig groen park (Heempark) waar je heerlijk even kunt relaxen tijdens je pauze. Hoe fijn is dat! 

Wil je meer weten of wil je direct solliciteren? Van harte welkom! Wij kijken naar je uit.

Stuur ons je CV met motivatiebrief via onderstaande knop. Vermeld hierbij naar welke functie je solliciteert en op welke locatie je wilt werken.

Heb je vragen, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tineke Hendrikse: tineke@10forkids.nl

portret_tineke