Skip to content

Ik ben BBL-student

 Je volgt de opleiding voor pedagogisch medewerker niveau 3 of gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Als BBL’er ga je een dag in de week naar school en ga je gemiddeld drie dagen werken bij 10forKIDS kinderdagopvang, peuteropvang of buitenschoolse opvang.

Wat bieden wij?

Als je als BBL’er bij ons aan de slag wilt dan biedt 10forKIDS jou een leer- en werkplek aan. Hiervoor krijg je ook een eerlijk salaris conform cao kinderopvang schaal 5 (het salaris van een pedagogisch medewerk(st)er ligt tussen 2.041,00 euro en 2.720,00 euro)  en vergoeden wij tevens je opleidingskosten. Het mooie van deze stap is dat je bij een goede beoordeling gelijk verzekerd bent van een baan bij 10forKIDS.

Wat wij belangrijk vinden is met name je motivatie en je inzet om van je leerwerkplek het beste uit jezelf te halen. Wij hechten waarde aan een christelijke levensovertuiging omdat wij een christelijke organisatie zijn.

Naast een goed salaris komt je terecht in een gezellig team met een fijne werksfeer. Je krijgt als mentor een vaste groep kinderen waarvoor je het aanspreekpunt wordt. Omdat wij een kleinschalige kinderopvang zijn is de sfeer al gauw gemoedelijk en heb je direct contact met het management. Bij ons zijn de groepen rustig en warm ingericht met een goed gevoel voor vormgeving. Dit vergroot het werkplezier en maakt dat het ook op je werk als thuis voelt. Vergeet vooral ook niet de leuke wijk waarin wij zitten. Dit nodigt uit om ook in je pauze samen met je collega een gezellig terrasje te pakken. Een frisse neus halen kun je in Den Haag goed op het strand. In Vlaardingen heb je een prachtig groen park (Heempark) waar je heerlijk even kunt relaxen tijdens je pauze. Hoe fijn is dat! 

Voldoe je hier aan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor een BBL’er is er plek op onze locatie in den Haag.

Stuur ons je CV met motivatiebrief via onderstaande knop. Vermeld hierbij naar welke functie je solliciteert en op welke locatie je wilt werken.

Heb je vragen, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tineke Hendrikse: tineke@10forkids.nl

portret_tineke