Ik ben BBL-student

 Je volgt de opleiding voor pedagogisch medewerker niveau 3 of gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Als BBL’er ga je een dag in de week naar school en ga je gemiddeld drie dagen werken bij 10forKIDS kinderdagopvang, peuteropvang of buitenschoolse opvang.

Wat bieden wij?

Als je als BBL’er bij ons aan de slag wilt dan biedt 10forKIDS jou een leer- en werkplek aan.Hiervoor krijg je ook een eerlijk salaris en vergoeden wij tevens je opleidingskosten. Het mooie van deze stap is dat je bij een goede beoordeling gelijk verzekerd bent van een baan bij 10forKIDS.

Wat wij belangrijk vinden is met name je motivatie en je inzet om van je leerwerkplek het beste uit jezelf te halen. Wij hechten waarde aan een christelijke levensovertuiging omdat wij een christelijke organisatie zijn.

Voldoe je hier aan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor een BBL’er is er plek op onze locatie in den Haag.

Stuur ons je CV met motivatiebrief via onderstaande knop. Vermeld hierbij naar welke functie je solliciteert en op welke locatie je wilt werken.

Heb je vragen, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tineke Hendrikse: tineke@10forkids.nl