Skip to content

Werken bij 10forKIDS

10forKIDS bestaat uit een team van enthousiaste, gemotiveerde en getalenteerde medewerkers. Graag ontdekken wij samen met jou waar je talenten liggen en wat jij belangrijk vindt om onze kinderen te bieden. Wij bieden jou graag een open, eerlijke maar vooral ook prettige (leer) omgeving!

Kom je ook werken bij 10forKIDS?

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in de kinderopvang? Neem dan vooral een kijkje op deze pagina! Hier ontmoet je collega’s, lees je meer over onze bedrijfsfilosofie en kun je je gegevens om te solliciteren achterlaten. We horen graag van je!

Actuele vacatures:

Staat jouw vacature er niet tussen maar ben je wel geïnteresseerd in werken bij 10forKIDS? Lees hieronder welke mogelijkheden er nog meer zijn of neem vrijblijvend contact op.

Werken bij 10forKIDS

De uitnodiging van Ilse

Leuk dat je kennis komt maken met mijn kinderopvangorganisatie. Graag vertel ik je meer over mijn superbaan! Werken bij 10forKIDS is geen dag hetzelfde en dat niet alleen omdat de groepen kinderen anders zijn. Het aanbieden van thema gerelateerde activiteiten (deze mag je zelf bedenken) met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling voor het kind, is een uitdaging en betekent voor mij dagelijks grenzen verleggen. We houden regelmatig overleg met elkaar en geven elkaar gevraagd en ongevraagd advies en feedback. Er hangt een  fijne werksfeer. Bij 10forKIDS doen we het vooral met elkaar en voor elkaar. De kinderen hebben daar ook profijt van. Mijlpalen worden gevierd bij 10forKIDS. Dit doen we graag met medewerkers en alle kinderen. Bij 10forKIDS ben ik begonnen als stagiaire en dat beviel zo goed dat ik graag bleef. Binnenkort werk ik alweer vier  jaar bij 10forKIDS. Leuk, weer een feestje! Kom je ook?!

Wie zoeken wij?

Ben je nog maar pas afgestudeerd, heb je weinig tot geen werkervaring of wil je graag als BOL of BBL-er bij ons aan de slag?  Of heb je juist al wel ervaring, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij leren je graag beter kennen.

Meer informatie? Kies wat voor jou van toepassing is:

Van thuis naar huis

Een veilige en huiselijke sfeer bij de kinderopvang

Kleinschalig

Aandacht voor uw kind door de kleine groepsgrootte.

Spelen & leren

Spelenderwijs ruimte bieden om te leren en het ontdekken van nieuwe dingen. 

Christelijke identiteit

Aandacht voor een christelijke levensvisie in de ontwikkeling van uw kind.

Wil je iets proeven van de werksfeer of omgeving van 10forKIDS? Neem een kijkje op onze facebook of instagram en voel je vooral welkom bij 10forKIDS!

Werken bij 10forKIDS
Werken bij 10forKIDS
Werken bij 10forKIDS