Skip to content

Starten na de zomervakantie?

Regel uw inschrijving nu en start de opvang tijdens de start van het nieuwe schooljaar. 

10forKIDS kinderopvang en buitenschoolse opvang maakt het verschil voor uw kind.

Wij zijn een kleinschalige christelijke kinderopvang bij u in de buurt. Onze opvang staat voor authenticiteit en betrouwbaarheid.

Dit is de ultieme speelplek voor uw kleintje. Waarom? 10forKIDS zorgt voor de juiste inspanning en ontspanning voor uw kind. Samen starten wij de dag met een hart vol liefde voor uw kind. Hier wordt gewerkt met passie en onze kinderen zijn speciaal. Dat voelen ze. Wij hebben nu weer nieuwe plekjes beschikbaar voor kinderen. Als u een veilige en liefdevolle omgeving zoekt voor uw kind, kom dan kennismaken met ons! Wij doen het net even wat anders.

Hier is rust en regelmaat en vinden wij het fijn als de omgeving dat ook biedt. U ziet het aan de ingerichte ruimtes. Deze zijn open ruimt, fris, huiselijk en stralen de nodige warmte uit.

10forKIDS werkt niet met invalkrachten. Alleen vaste medewerkers en dat geeft zoveel rust. Dat betekent dat de oprichters soms zelf bijspringen als dat nodig is. Dit zorgt voor een grote verbondenheid op de werkvloer. Dit zorgt voor rust en een veilige omgeving voor de kinderen. U zult merken dat dit ook de kracht is van 10forKIDS.

Leuk als u binnenkort komt kennismaken met ons, wij kijken naar u uit.

Vraag nu een rondleiding aan

Een echte indruk van 10forKIDS krijgt u pas als u komt kijken. Wij geven u graag een persoonlijke rondleiding. 

NL - Rondleiding aanvragen

Alvast een voorproefje

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op of meld u aan voor een vrijblijvende rondleiding.