Skip to content

Reviews

Super leuk dat je geïnteresseerd bent in onze opvang. De mooiste complimenten krijgen wij van onze kinderen en hun ouders. Lees op deze pagina wat onze ouders zeggen over de samenwerking met 10forKIDS en wat 10forKIDS voor hun kinderen betekent. 

 

Wat ouders zeggen over onze opvang

IMGP5668
IMGP6490
IMGP8853

Soms is het ook tijd om afscheid te nemen…

En dan krijgt het nemen van afscheid een goud randje als je zo’n mooi bericht krijgt. En inderdaad zoals een van onze ouders hieronder schrijft is ons afscheid met name een tot ziens! Lees hier het bericht van Annelies en Roel (de ouders van een van onze BSO kinderen). 

Lieve juf(fen) van 10forKIDS, Vandaag nam onze dochter en daarmee ook wij als ouders afscheid van jullie. Niet omdat we niet tevreden waren, of omdat onze dochter het niet meer leuk vond. Sterker nog, we hebben het altijd als heel fijn ervaren. We lieten haar met een goed gevoel bij jullie achter. Omdat we wisten dat ze in goede handen was! Als ze s morgens wel eens zei, ik heb geen zin in een lange dag… nog BSO na school… kostte het me moeite haar mee te krijgen als ik haar kwam ophalen…. ze was nog niet klaar met knutselen of nog lekker aan het spelen… Ze genoot! De liefde die jullie haar gaven was merkbaar. Dat voelde zij, maar ook wij als ouders. Daarvoor willen we jullie bedanken! Dat je een poosje met haar opliep. Meegenoot van haar blije karakter. En zij mocht genieten van alles wat jullie haar gaven. Ze gaat, wij gaan, jullie missen. We hebben altijd een warme band ervaren! Jullie betrokkenheid hebben we gewaardeerd en willen we jullie heel hartelijk voor bedanken! We zeggen dag, maar vooral tot ziens, omdat we elkaar gelukkig nog wel tegenkomen… life of online. Ga door met het mooie werk wat jullie doen! Veel zegen van onze God daarin gewenst, Lieve groet, Roel en Annelies