De oprichters

Nicole Colijn

Nicole Colijn

Kinderen een stevige basis meegeven voor de rest van hun leven. Dat is waar Nicole haar hart warm van wordt. De keuze voor het volgen van een pedagogische opleiding was snel gemaakt. Vol ideeën ging Nicole aan de slag bij haar eerste werkgever in de kinderopvang. Echter haar ideeën kwamen niet altijd overeen met hetgeen zij in de praktijk zag binnen de opvang.

Kinderen hebben van jongs af aan uitdaging nodig, niet alleen opvang, maar ook onderwijs en een gevarieerd activiteitenaanbod. Leren moet leuk zijn! En ja dat blijft een leven lang, dus ook de leidsters op een opvang vinden het belangrijk dat ze zichzelf blijven ontwikkelen. Goede opvang begint bij goed leiderschap en dat moet zichtbaar zijn! Helaas Nicole vond het niet altijd duidelijk zichtbaar en het ging kriebelen. Wat als ik nu zelf mijn eigen opvang zou kunnen beginnen?

10forKIDS ontstond! En biedt een prachtige leeromgeving waarin uw kind zich veilig en thuis voelt. Het mooie van het hebben van een eigen kinderopvang zo vindt Nicole, is dat je datgene kunt nastreven waar jezelf met je hart voor 100% achter kunt staan. Haar creativiteit kan ook ze kwijt in haar passie voor fotografie! U als ouder zult dit merken doordat u regelmatig de mooiste foto’s van uw kinderen krijgt te zien op een persoonlijk website of app. Daarnaast is Nicole medeverantwoordelijk voor een optimale bedrijfsvoering. Natuurlijk kunt u ook met uw persoonlijke vragen of gerichte service bij haar terecht. Nicole denkt graag met u mee.

Wees welkom bij 10forKIDS!

Tineke Hendrikse

Tineke Hendrikse

De keuze om te werken met kinderen was voor Tineke niet gelijk gemaakt. In den Haag heeft Tineke Europese Studies gevolgd aan de Haagse Hogeschool. Het internationale aspect hierbij heeft Tineke altijd aangesproken. Tijdens haar studie heeft ze een half jaar gestudeerd aan de Universiteit van Queensland in Australië. Na haar studie heeft Tineke o.a. gewerkt bij de provincie Zuid-Holland als beleidsmedewerker. Het meeste plezier beleefde Tineke aan het feit dat beleid ook echt uitgevoerd werd. En als er iets in de uitvoering niet goed gaat, kun je dat dan zelf ook veranderen? De turbulente ontwikkelingen in de kinderopvang heeft haar destijds geïnspireerd (2011). Hoe komt het dat er zulke verschillen zijn in kwaliteit binnen de kinderopvang?  Wat zouden kinderen aan kwaliteit aangeboden moeten krijgen?

Tineke volgde een pedagogische opleiding om een stukje verdieping te krijgen. Nog belangrijker vond ze om met ouders hierover gesprek te gaan. Wat verlangen deze ouders? Is dat haalbaar? Tineke concludeerde: Ja! Het is haalbaar om een opvang te realiseren die kind en ouder waarderen! Het kunnen kiezen voor een christelijke opvang is voor Tineke een wezenlijke wens in de uitvoering. Iedere dag tijd maken voor Bijbel lezen en gebed vormen belangrijke onderdelen in het programma. Een veel gehoord geluid van ouders is ook dat 10forKIDS echt het verschil maakt. Jullie bieden iets unieks. Er hangt hier een fijne sfeer. Er is oog en oor voor de juiste zorg, kwaliteit en uitstraling. Mooi om dat te horen. Dat is voor Tineke een bevestiging dat ze de juiste keuzes heeft gemaakt.

U bent van harte welkom bij 10forKIDS!