Skip to content

10forKIDS Vlaardingen Vlaardinger Ambacht

 

De veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving voor uw kinderen in Vlaardinger Ambacht in Vlaardingen. U kunt terecht bij ons voor verkorte peuteropvang en buitenschoolse opvang. Meer weten? Kom eens kijken of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

De omgeving

De school het Christal (Pompenburgsingel 30)  waar onze opvang in is gehuisvest ligt in de wijk Vlaardinger Ambacht. Scholen die om de hoek liggen zijn: het Avonturijn, de Wijzer en het Jenaplan. We bieden ook aan deze scholen onze buitenschoolse opvang  en peuteropvang voorziening aan. 

De locatie van 10forKIDS ligt in een rustige omgeving. Het winkelcentrum Van Hogendorpkwartier is om de hoek. Het biedt veel buitenspeelruimte omdat wij gebruik maken van het schoolplein. Als het even kan zijn wij hier te vinden. Onze leidsters zijn goed in het verzinnen van buiten- sport- en spelactiviteiten!  Dit afgewisseld met de nodige binnen activiteiten waarbij de persoonlijke aandacht voor uw kind voorop staat. 

Buitenschoolse opvang Vlaardingen Vlaardingen Ambacht
Huishoek 10forKIDS Vlaardingen Vlaardingen Ambacht

Groepen

Op locatie Vlaardinger Ambacht hebben wij drie groepen:

De Sterretjes: dit is onze verkorte peuteropvang groep zij komen in de ochtend bij elkaar vanaf 8.45 -12.15 uur.
De Luchtverkenners en de Vuurpijlen (4-12 jaar): dit zijn onze buitenschoolse opvang groepen, zij gaan na schooltijd en in de schoolvakanties op verkenningstocht!

Ophalen

Onze leidsters halen uw kind op die op het Christal, Avonturijn, Jenaplan of de Wijzer zitten. 

Verkorte peuteropvang als voorbereiding op de basisschool

Heeft u zelf al opvang geregeld voor uw kind, maar wilt u uw kind wel alvast laten wennen aan het samen spelen met andere kinderen? Dan is verkorte peuteropvang de perfecte oplossing.

Ook bij verkorte peuteropvang kunt u gebruik maken van de fiscale voordelen van kinderopvangtoeslag, als de verzorgende ouders beide werken. Hiermee is verkorte peuteropvang een mooie aanvulling als u zelf de opvang heeft geregeld, maar uw kind toch wilt laten wennen aan school.

Ben u benieuwd wat de opvang u gaat kosten? Bekijk hier onze tarieven.

 

“Mijn kinderen zien glimlachen terwijl ik ze breng, betekent zoveel als ouder”

Mijn kinderen zijn dol op 10forKIDS en op de meelevende, professionele leraren. Zij behoren tot de beste die er zijn. Mijn kinderen zien glimlachen terwijl ik ze breng, betekent zoveel als ouder. Ik zou mijn kinderen nergens anders heen sturen!

Ashley

Lees hier meer reviews.

Buitenschoolse opvang en peuteropvang 10forKIDS Vlaardingen Vlaardingen Ambacht

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan eens een kijkje in onze pagina: Over 10forKIDS hier leest u over onze uitgangspunten van ons beleid en vindt u ook onze brochures van de verkorte peuteropvang en de buitenschoolse opvang aan.  

Aanvragen rondleiding

Bent u inmiddels enthousiast? Dan kunnen wij ons helemaal voorstellen! Wij nodigen u van harte uit voor een rondleiding en neem vooral uw kind mee, dat vinden wij gezellig! 

Tarieven

Wilt u weten wat de buitenschoolse opvang of de verkorte peuteropvang u gaat kosten? Neem dan een kijkje op onze tarievenpagina.  Dit zijn de bruto kosten. Indien u beiden als ouder werkt, kunt u in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. 

Contactgegevens

10forKIDS Vlaardingen
Pompenburgsingel 30
3135 PS Vlaardingen
010 – 313  00 40 
info@10forKIDS.nl 

Openingstijden

Verkorte peuteropvang
Wordt aangeboden op verschillende ochenden per week van 8.45-12.15 uur. Vraag naar de beschikbare ochtenden. 

Buitenschoolse Opvang
Iedere dag op schooldagen voor schooltijd (vanaf 7:00 uur)  en na schooltijd tot 18.00 uur. 

Tijdens de schoolvakantieweken zitten wij op locatie Johannes Calvijnschool, Claudius Civilislaan 30 (Weteringbuurt) en zijn wij open vanaf 7:00 uur tot 18:00 uur. 

Registernummers

LRK KDV: 302134049
LRK BSO: 257659833

 

10forKIDS Vlaardingen
Pompenburgsingel 30
3135 PS Vlaardingen
010 – 313 00 40
info@10forkids.nl

Word jij ons nieuwste teamlid? Bekijk onze vacatures! 

Vacatures beschikbaar

Voor onze derde vestiging in het mooie Vlaardingen zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze Buitenschoolse Opvang en onze Peuteropvang (een combinatie van beide opvangsoorten is mogelijk waardoor je volledige dagen kunt werken)!

Benieuwd wat wij je te bieden hebben? Neem gauw een kijkje op onze: Werken bij 10forKIDS – 10forKIDS Kinderopvang pagina!

Buitenschoolse opvang en peuteropvang Vlaardingen Vlaardinger Ambacht