Peuteropvang Sport

Peuteropvang 10forKIDS Den Haag

10forKIDS biedt aan haar peuters in de ochtend een peuterprogramma aan. Kinderen vanaf 2,5 jaar volgen dit programma. 10forKIDS vindt het belangrijk dat het kind leert en ervaart om er zo achter te komen wat het kan en wat het leuk vindt. Spelplezier is belangrijker dan de prestatie zelf. Het peuterprogramma is gevarieerd en biedt educatie, themagericht leren, sport en spel aan op verschillende manieren en altijd onder professionele begeleiding.

Programma peuteropvang 2,5 – 4 jaar

07:30-09:00

Vrij spel

09:00-09:30

Fruit & Drinken

09:30-10:30

Buitenspelen of Gymzaal/Playbal/Taekwondo

10:30-11:30

ABC English & Me/Vrij spel/Knutselactiviteit

11:30-12:30

Lunch

12:30-13:00

Rustmoment (boekjes lezen, constructie aan tafel, gym of creatief)

Vraag direct een rondleiding aan!

Aanvraagformulier rondleiding Den Haag

“We leren de kinderen veel liedjes. ABC English and me maakt het mogelijk om thuis in te loggen en de liedjes af te spelen. Leuk om samen thuis mee verder te gaan!”

(leidster Elisabeth)

Elisabeth Moerman - Team 10forKIDS
IMGP0469

Taekwondo

TKD Tigers staat voor Totally Kids Defense Tigers. De training richt zich met name op lichaamsbeheersing en er wordt gewerkt met de volgende zes thema’s:

 1. Teamwork & leiderschap
 2. Vreemdelingen
 3. Pestkoppen
 4. Omgaan met gevaar
 5. Gezondheid & voeding
 6. Milieu en de omgeving

Het doel van deze lessen is vooral om lekker fysiek bezig te zijn, controle over het lichaam te oefenen en tegelijk goede levenslessen mee te krijgen. Het ontwikkelen van een sportieve houding gaat hierbij tweeledig op! De kinderen leren hun sociaal emotionele weerbaarheid te vergroten. De lessen zijn ook deels gebaseerd op Taekwond-Do techniek. Trainer en coach Bo Rook is zelfs derde geworden bij de wereldkampioenschappen Taekwond-Do! Daarnaast heeft ze een sportopleiding afgerond en is ze bevoegd om les te geven aan (jonge) kinderen.

“Thuis laat Tobias mij graag zien wat hij allemaal heeft geleerd bij Taekwondo! Bij 10forKIDS maken de kinderen al heel vroeg kennis met allerlei sporten, voor de ontwikkeling vind ik dat heel belangrijk.”

(Jeannette, moeder van Christy, Justus en Tobias)

ABC English & Me

Hoe eerder kinderen worden blootgesteld aan een vreemde taal, des te sneller verloopt de ontwikkeling van de spreekvaardigheid. ABC Engels & Me is een leuke mix van muziek, beweging  en spel. Het helpt jonge kinderen Engels te spreken op een hele ontspannende manier. U ontvangt als ouder een inlogcode waarmee u kunt inloggen op de ABC English & Me site. Zo kunt u thuis ook nog eens samen met uw kindje oefenen! Hoe leuk is dat. De leidsters zijn getraind en gekwalificeerd om de ABC English & Me lessen te geven.

De volgende thema’s komen aan bod:

 1. A trip to the farm
 2. 1, 2, 3, Go!
 3. Good Morning, Good Night
 4. Hello, Teddy!
 5. Leap, Frog
 6. Sunny Day, Rainy Day
 7. Red, Yellow, Blue
 8. Moo, Quack, Neigh
 9. Just Me!

Playball

Playball leert kinderen van 2,5-4 jaar basisvaardigheden om zich goed te kunnen ontwikkelen in bepaalde sporten, maar ook om een voorkeur te ontdekken voor bepaalde sporten. Vergroten van het spelplezier en het zelfvertrouwen zijn belangrijke aspecten in de spelbeleving. Samen met de trainer/coach wordt er gewerkt aan:

 • Het ontwikkelen van balvaardigheden
 • Het ontwikkelen van zelfvertrouwen en onafhankelijkheid
 • Het ontwikkelen van motivatie en doorzettingsvermogen
 • Het vergroten van het spelplezier: winnen en verliezen het hoort er allemaal bij!

We organiseren ook lesjes voor ouder en kind. U als ouder kunt dan samen met uw kind meedoen, de kinderen genieten hier ook erg van.