Skip to content

10forKIDS Den Haag

10forKIDS is gevestigd in het mooie Statenkwartier aan de Paulus Buijsstraat 51. De ruimtes zijn open en met gevoel voor design ingericht. De huiselijke inrichting geeft de kinderen een gevoel van thuis en geborgenheid.

De locatie

Het prachtige van deze 10forKIDS locatie is dat het aan de ene kant grenst aan het levendige Scheveningen met de zee en het strand om de hoek en aan de andere kant het grenst aan het prachtige Statenkwartier met haar internationale karakter en de beroemde winkelstraat de Fred. Aan een zijstraat van de Prins Mauritslaan zijn wij gehuisvest in de Eben-Haezerschool dat in 2019 een  hypermoderne extra verdieping erbij heeft gekregen. 

Buitenruimte

Het ideale van het hebben van een opvang in een school is dat je diverse faciliteiten kunt delen samen. Zo ook de buitenruimtes. Aan de voorkant is een speelplein aanwezig, deze is heel duidelijk zichtbaar.  Minder opvallend maar evenzo schitterend is de grote buitenruimte achter de school! Met een zandbak en diverse klimtoestellen. Super gaaf om hier lekker te voetballen of gewoon te genieten van een rustig plekje in de zon!

Groepen

We hebben op onze dagopvang twee verticale groepen waar kinderen samenkomen in de leeftijd van 0-4 jaar. De Stampers en de Wiebeltenen zijn onze vaste stamgroepen met vaste leidsters per groep. We gaan dan graag in de ochtend voor de kinderen in de leeftijd vanaf ongeveer twee jaar andere leeftijdsgerichte activiteiten organiseren dan voor de kinderen van 0 – 2 jaar. Deze peuters noemen wij onze hoogvliegers en dat zijn ze met recht!

Speelzaal

De school heeft binnen een  grote speelzaal waar onze peuters lesjes playball volgen of waar wij soms een heus klimparcours uitzetten waarbij we gebruik maken van dikke gymmatten zodat de kinderen veilig en zelfverzekerd kunnen klimmen en klauteren.  Echt super dat wij hiervan gebruik kunnen maken. Bij slecht weer kunnen wij hier altijd naar uitwijken, dat is voor onze kinderen een feestje!

Sfeerimpressie

Wij geven alvast graag een kijkje in onze 10forKIDS leef woon en speel omgeving! Wij houden van rust ruimte en regelmaat en rustige kleuren… De ruimtes zijn goed qua inrichting en kleurgebruik goed op elkaar afgestemd. We zoeken ook hierin de harmonie en de verbondenheid. We merken dat de kinderen het erg waarderen dat wij alles met zoveel mogelijke zorg en aandacht doen… Ook de omgeving telt! Niet alleen thuis, maar ook op de opvang.

 

Peuteropvang als voorbereiding op de basisschool 

Is er al opvang geregeld voor uw kind, maar wilt u uw kind wel alvast laten wennen aan het samen spelen met andere kinderen? Dan is halve dag opvang voor uw peuter de perfecte oplossing. In den Haag bieden wij  peuteropvang aan vanaf 7:30 -13.00 uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw kind alleen halve dagen te brengen. Zo kunt u in de ochtend lekker thuiswerken en in de middag zelf genieten van uw kind (minimale afname zijn twee halve dagdelen). 

Ook bij peuteropvang kunt u gebruik maken van de fiscale voordelen van kinderopvangtoeslag, als de verzorgende ouders beide werken. Hiermee is peuteropvang een mooie aanvulling als u zelf de opvang heeft geregeld, maar uw kind toch wilt laten wennen aan school.

Ben u benieuwd wat de opvang u gaat kosten? Bekijk hier onze tarieven.

De Buitenschoolse opvang

In den Haag kennen wij twee groepen Buitenschoolse opvang:
De Verkenners en de Pioniers. 

Beide groepen bieden het nodige aan uitdaging bij de georganiseerde spelactiviteiten. We vinden het belangrijk dat kinderen vooral ook zelf mogen aangeven wat ze leuk vinden om te doen waar ze behoefte aan hebben: een buitenspel, binnenspel even een Duckie lezen op de bank, een stilte coupe opzoeken… het mag! Wij willen graag naar ze luisteren. Voor de wat robuustere buitensportactiviteiten huren wij een sportleraar in. De sportleraar heeft een sportopleiding gevolgd en kent veel bewegingspellen dat is voor de afwisseling ook leuk!

De BSO scholen

Wij ontvangen kinderen van de Eben-Haezerschool, de Annie M.G. Schmidtschool, de Duinoordschool en de Europese school. We halen de kinderen zelf op van de Duinoordschool en de Annie M.G. Schmidtschool. 

Contactgegevens

10forKIDS Den Haag
Paulus Buijsstraat 51
2582 CH Den Haag

Openingstijden

Kinderopvang
Maandag t/m vrijdag 07.30-18.30 uur

Buitenschoolse Opvang
Schooldagen na school t/m 18.30 uur
Vakantiedagen 07.30-18.30 uur

Registernummers

LRK KDV: 127733565
LRK BSO: 244790656

Inspectierapport Kinderopvang
Inspectierapport Buitenschoolse opvang 

10forKIDS Den Haag
Paulus Buijsstraat 51
2582 CH Den Haag
070 – 205 46 70
info@10forkids.nl

Word jij ons nieuwste teamlid? Bekijk onze vacatures!