10forKIDS Den Haag

Kinderopvang 10forKIDS Den Haag

10forKIDS is gevestigd in het mooie Statenkwartier aan de Paulus Buijsstraat 51 (vlakbij de Fred). Het Statenkwartier is een van de mooiste wijken uit den Haag. De opvang is gehuisvest in de Eben-Haezerschool. De ruimtes zijn open en met gevoel voor design ingericht. De huiselijke inrichting geeft de kinderen een gevoel van thuis en geborgenheid.

10forKIDS heeft een prachtige buitenruimte achter de school van maar liefst 700 m2…! Hier kunnen onze kinderen heerlijk spelen in de zandbak en op het speelplein. Hier wonen ook Pinkie en Plonkie, onze lieve huiskonijntjes!

Alle kinderen tellen mee en krijgen hierdoor zoveel mogelijk persoonlijke aandacht. De Stampers en Wiebeltenen zijn de twee stampgroepen voor de dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar. De Hoogvliegers is onze peutergroep. Ze komen alleen in de ochtend bij elkaar. Op onze Buitenschoolse Opvang komen de kinderen na schooltijd en tijdens de vakanties gezellig bij ons spelen.

Vraag direct een rondleiding aan!

Aanvraagformulier rondleiding Den Haag

Kom je binnenkort ook bij ons spelen?
Ik kijk naar je uit…!

Ilse Snoep - Team 10forKIDS
IMGP0492

De omgeving:
Rust, ruimte en regelmaat

Wat 10forKIDS vaak te horen krijgt bij het geven van een rondleiding is dat de ruimtes huiselijk, warm en mooi zijn ingericht. Er staat bijvoorbeeld in elke groepsruimte een grote houten tafel waar alle leidsters en de kinderen aan kunnen zitten. Hier eten wij gezamenlijk aan en we knutselen ook graag aan tafel. “De ruimtes zijn open, er is veel licht en er heerst een bepaalde rust en sfeer” is een veelgehoorde opmerking. De ruimtes met beleid inrichten, daar doen wij graag ons best voor. Maar vooral ook de kinderen veel liefde en geborgenheid laten ervaren. Ons uitgebreide activiteitenprogramma biedt de kinderen de nodige houvast en regelmaat.
Weten wat er gaat komen, vergroot het spelplezier!

Contactgegevens

10forKIDS Den Haag
Paulus Buijsstraat 51
2582 CH  Den Haag

06 – 10 93 66 80
info@10forKIDS.nl

Openingstijden

Kinderopvang
Maandag t/m vrijdag 07.30-18.30 uur

Buitenschoolse Opvang
Schooldagen na school t/m 18.30 uur
Vakantiedagen 07.30-18.30 uur