Vacatures

we need you

10forKIDS zoekt nieuwe medewerkers

10forKIDS is een hoog gekwalificeerd christelijk internationaal kindercentrum. Wil je ons team komen versterken, dan dien je in het bezit te zijn van uitstekende werk en/of stage-ervaringen. We zijn een hardwerkend team, we vragen altijd het uiterste van onszelf en geven daarbij het beste aan onze kinderen.

Voor onze vestiging in Den Haag zoeken wij:

  • per 1 januari 2019 een pedagogisch medewerker voor de kinderopvang en buitenschoolse opvang voor drie dagen (o.a. maandag, dinsdag en woensdag ochtend);
  • per direct een invalkracht. 10forKIDS geeft aan haar invalkrachten voorrang als er een vacature ontstaat.


Voor onze vestiging in Vlaardingen zoeken wij:

  • per 1 december een pedagogisch medewerker voor de kinderopvang en buitenschoolse opvang voor drie dagen (werkdagen in overleg).
  • per direct een invalkracht. 10forKIDS geeft aan haar invalkrachten voorrang als er een vacature ontstaat;

In Den Haag en Vlaardingen bedienen wij een internationale doelgroep. Met internationale ouders wordt met name Engels gesproken. Soms ook met de kinderen als dit het gevoel van veiligheid vergroot. Affiniteit met de Engelse taal is daarom een vereiste.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar mw. T. Hendrikse: tineke@10forKIDS.nl.
Voordat je solliciteert, vragen wij je eerst het competentieprofiel te lezen (KDV en BSO). Alleen kandidaten die voldoen aan het profiel nemen wij in overweging.