Skip to content

Buitenschoolse Opvang

Gaat uw kind naar school in de omgeving van de Weteringbuurt in Vlaardingen,  in de wijk Vlaardinger Ambacht of het Statenkwartier in Den Haag en zoekt u huiselijke, kleinschalige opvang voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar? Kom dan eens kennismaken met de buitenschoolse opvang van 10forKIDS. Wij leiden u graag rond in onze kinderopvang. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, of maak een afspraak voor een rondleiding.

Praktische informatie over de buitenschoolse opvang van 10forKIDS

Buitenschoolse opvang (BSO) wordt aangeboden aan kinderen vanaf 4 jaar tot 12 jaar oud.

Dankzij onze kleinschalige opzet, geven wij persoonlijke aandacht aan alle kinderen. Bij 10forKIDS werken we met thema’s. Het programma biedt workshops aan die de kinderen kennis laat maken met diverse uitdagende sport- en spelactiviteiten en workshops. We houden de groep klein (maximaal 22 kinderen) om zo de beste (persoonlijke) zorg en kwaliteit te kunnen garanderen.

De opvang van de kinderen onder de negen jaar vraagt een andere werkwijze dan die van kinderen vanaf negen jaar. Kinderen onder de negen jaar hebben meer bescherming en begeleiding nodig. Kinderen de juiste zorgliefde en aandacht bieden, dat blijft voor 10forKIDS het allerbelangrijkst.

De openingstijden vindt u bij de informatie over onze locaties in Den Haag Statenkwartier,  Vlaardingen Westwijk en Vlaardingen Vlaardinger Ambacht.

Ben u benieuwd naar de kosten van de opvang? Bekijk hier onze tarieven.

Dit maakt buitenschoolse opvang van 10forKIDS bijzonder

In een huiselijke omgeving bieden wij uw kind een veilig en vertrouwde opvang. Hierbij geven wij elk kind persoonlijke aandacht en stemmen de activiteiten af op leeftijd. 

Een huiselijke omgeving
Ieder kind heeft een eigen mentor
Professioneel maar persoonlijk betrokken
Combinatie van spel en leren
Programma afgestemd op leeftijd en interesse van uw kind

Spel en activiteiten: workshops!

De pedagogisch medewerkers zorgen voor het organiseren en begeleiden van vrij spel en gerichte groepsactiviteiten: zowel binnen als buiten. Vrij spelen is favoriet bij kinderen vanwege de mogelijkheid om te doen wat ze willen en te spelen met wie ze willen. Een georganiseerde activiteit is een welkome afwisseling van het vrij spelen. Met een georganiseerde activiteit kunnen kinderen verleid worden om iets uit te proberen waar ze in vrij spel niet opgekomen waren. Het geeft kinderen bovendien een actieve invulling van hun vrije tijd. Daarom vindt 10forKIDS het erg belangrijk dat er altijd voldoende en een gevarieerd aanbod is aan activiteiten. Dit vindt vaak plaats in de vorm workshops. Kinderen kunnen zelf initiatieven nemen, meedenken over en verantwoordelijkheid krijgen bij 10forKIDS. Kinderen die meedenken en meebeslissen oefenen in overlegvaardigheden en leren zelf nadenken over wat zij willen, wat andere kinderen willen en wat mogelijk is.

BSO

Kennismaken?

Meer weten over de BSO (buitenschoolse opvang) van 10forKIDS? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan via onderstaande knoppen. Uiteraard staan wij u ook telefonisch graag te woord. 

10forkids-kinderopvang-vlaardingen-kinderen5