Opening nieuwe locatie

Opening nieuwe locatie Vlaardingen

Peuteropvang en buitenschoolse opvang

We zijn geopend… en hoe! Op maandag 9 mei is 10forKIDS gestart met haar derde locatie, de tweede locatie in het mooie Vlaardingen. 

Hier zijn we een Buitenschoolse opvang gestart, waarbij wij in de ochtend gelegenheid bieden om peuters te brengen naar de peuteropvang. 

We zijn nu goed twee weken open en wat is het heerlijk hier op deze prachtige locatie in het mooie Vierambacht. Shanty, Marieke en Esther onze enthousiaste en professionele leidsters hebben kennis gemaakt met de kinderen. De kinderen keken hun ogen uit…. Prachtig ingerichte speelhoeken vol speelplezier. Ouders jullie krijgen steevast een rondleiding aangeboden door je kind. Vol trots trekken ze papa of mama mee aan de hand, en hier is de verkleedhoek en daar eten wij samen aan tafel. De kinderen zijn enthousiast en dat zien wij graag en wij voelen jullie positieve energie! Gaaf om dat te zien.  Kom je binnenkort zelf ook even kijken? Jullie zijn van harte welkom. 

10forKIDS Vlaardingen Vlaardinger Ambacht
10forKIDS Vlaardingen Vlaardinger Ambacht
10forKIDS Vlaardingen Vlaardinger Ambacht

 

Officiële opening

Op vrijdag 10 juni vindt de officiële feestelijke opening plaats. Dan komt ook wethouder mw. J. Silos naar onze locatie om een lintje te knippen. De buurt en geïnteresseerden: van harte welkom om een kijkje te nemen vanaf 15.30 uur. We kijken naar jullie uit!

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij als team van 10forKIDS kunnen ons geen betere werkplek wensen, kom jij ons team versterken?  Stuur je persoonlijke kennismaking naar: info@10forKIDS.nl. Wij ontvangen je reactie graag voor maandag 13 juni 2022.