Werken bij 10forKIDS Anna

Werken bij 10forKIDS Anna

Welkom op mijn blog over het werken bij 10forKIDS! Ik kom uit Polen waar ik mijn bachelor in de Psychopedagogiek en mijn master in pedagogiek heb behaald. Deze diploma’s zijn hier in Nederland gewaardeerd waardoor ik onder andere op een kinderdagverblijf mag werken. Dat heb ik vervolgens 10 jaar lang gedaan op verschillende internationale kinderdagverblijven in den Haag en omgeving. In 2019 ben ik bij 10forKIDS terecht gekomen. Hier ziet geen dag er hetzelfde uit, natuurlijk bied de structuur wel de nodige houvast.

Uitdaging voor kinderen

Mijn dag kan niet meer stuk als ik de kinderen weer zie binnenlopen vaak altijd even enthousiast. Het is belangrijk werk als het gaat om een gezonde ontwikkeling van ieder kind. Wij geven onze kinderen de nodige uitdaging, onderwijs, zelfvertrouwen en leren ook te luisteren. Niet alles kan en mag zomaar. Er zijn ook regels waar je je aan te houden hebt.  Maar er gaat niks boven een stralende glimlach van een kind als het iets nieuws heeft geleerd en dan trots zijn. Hen de ruimte geven om ongecompliceerd te kunnen spelen en vriendjes te maken , steeds beter leren dingen zelfstandig te doen: eten en drinken, een activiteit kiezen en het naar hun zin hebben! Heerlijk vind ik dat. 

Een succesvolle dag

Het werk bij 10forKIDS geeft mij iedere dag weer nieuwe energie en inspiratie. Ik vind dat een dag succesvol is geweest als kinderen iets hebben gedaan of bereikt die dag dat hun eigen verwachtingen te boven gaat.  Hen dan zo trots te zien glunderen…. Wat is er nu beter dan dat?

We werken bij 10forKIDS in een klein team waar we elkaar liefdevol aanvullen als dat nodig is. We maken ook veel lol met elkaar en vertellen ook eerlijk wat we minder van aan elkaar. Ja het is heerlijk werken hier ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk.

Anna Gerritzen
Pedagogisch medewerksters Blokkenbouwers 0-4 jaar
en Wiskids 4-12 jaar

Anna