10forKIDS opent haar derde vestiging

10forKIDS opent haar derde vestiging!

We gaan in mei weer knallen met een derde vestiging…! Echt waaar? Waar! Dit keer in Vlaardingen in het mooie Vlaardinger Ambacht (Pompenburgsingel 30). Hier starten we met een peuteropvang groep en een buitenschoolse opvang.  We zitten in een basisschool het Christal (kleinschalige school en professioneel). Hier herkennen wij ons in! Op de vraag van het Christal hier te starten met beide voorzieningen hoefden wij niet lang na te denken: jaa dat willen wij! 

Lente voorjaar warme kleuren: de nieuwjaarslook!

Momenteel zitten wij (Tineke en Nicole) volop in de renovatie modus. We gaan allemaal nieuwe spullen bestellen, hier komt de eettafel, daar een uitgebreide chillhoek! Het wordt mooi, het wordt de nieuwjaarslook zoals jullie van ons gewend zijn: frisse zachte lente achtige kleuren een strakke maar speelse inrichting, we doen het niet voor minder!

buitenschoolse opvang
Themahoek vakantie bij 10forKIDS
IMGP8978

 

We starten per 9 mei aanstaande. 

Wil je je kind ook zo’n warme knusse en veilige omgeving bieden? Leuk! Meld hem of haar gauw aan. We begrijpen dat er veel interesse bestaat. We gaan hard ons best doen om jullie kinderen het beste weer te geven. Vraag hier een rondleiding aan of doe hier gelijk een aanmelding (indien je reeds bekend met de school of opvangvoorziening). We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Chiao lieve ouders en kinderen, we zien jullie gauw!