10forKIDS bouwt verder

10forKIDS bouwt verder en onze derde vestiging krijgt steeds meer vorm en inhoud…! We barsten van de creatieve ideeën.  

Verbouwen is bouwen…

De centrale hal die eerder ook als BSO ruimte werd gebruikt is best wel saai…. Daar moeten wij iets mee! Hier gaan wij een heerlijke ontmoetingsplek maken voor jong en oud om lekker te kunnen lezen of een spelletje te doen. Wij zijn benieuwd of jij als aanstormend talent bij 10forKIDS ook van de ideeën barst? Zou je ons team willen komen versterken en draai jij je hand er niet voor om een mening te hebben over de dagelijkse activiteiten binnen de peuteropvang en of de buitenschoolse opvang? 

buitenschoolse opvang
IMGP8853
IMGP9001

 

Het geeft niet als je nog moet leren…

Zou je wel willen maar denk je: ik heb nog niet of geen ervaring binnen de kinderopvang, maar heb je wel een natuurlijke gave om goed met kinderen om te gaan en ben je bereid je verder (pedagogisch) te ontwikkelen? Neem gerust contact op, mensen met weinig werkervaring, maar wel met de juiste (intrinsieke) motivatie: JOEPIIEEEE! Wij kijken naar je uit.  Bekijk onze vacaturepagina. 

Interesse in een functie bij een startende vestiging vol mogelijkheden? Klik hier en je sollicitatiereis is begonnen! We hopen je gauw persoonlijk te ontmoeten. Houdt er rekening mee dat wij je op korte termijn kunnen uitnodigen voor een gesprek.