Werken bij 10forKIDS Mirjam

Werkplezier

Sinds oktober 2018 werk ik met veel plezier bij 10forKIDS in Vlaardingen. Het leuke aan het werken bij 10forKIDS vind ik dat ze een christelijke grondslag hebben en dat je tijdens je werk dat overbrengt op de kinderen Met de kinderen bidden we ´s morgens in de kring, voor de lunch en aan het einde van de dag. In de thema´s verwerken we altijd een Bijbelverhaal wat voorgelezen wordt en zingen we regelmatig een psalm. 

Taken die bij je passen

Onder de collega´s maken we uit wie welke taken heeft, dus iedereen kiest wat zij het leukst vindt en daardoor meestal goed kan. De dagindeling kunnen we zelf maken en aanpassen als we merken dat iets niet werkt of dat een andere volgorde beter is.  

Lezen bij 10forKIDS
Lezen bij 10forKIDS
Lezen bij 10forKIDS

 

We kennen alle kinderen

We zitten bij een christelijke school in het gebouw en veel van de kinderen die bij ons hebben gezeten stromen door naar deze school en komen dan naar onze BSO. Daardoor zie je de kinderen groeien! De thema´s worden door ons zelf in elkaar gezet, we proberen daarin met de school mee te gaan, maar dat lukt niet altijd. Het is een kleine locatie, dus alle pedagogische medewerkers kennen alle kinderen. Dat is ook fijn als er iemand van de leidsters op vakantie is, omdat de vervanger dan geen vreemde voor de kinderen is. 

Een fijn team

Verder vind ik het heel prettig dat al mijn collega´s gelovig zijn. Dat schept meteen een bepaalde band. Ik vind het werken bij 10forKIDS heel fijn en als je nog leuk werk en leuke collega´s zoekt in de kinderopvang zeker een aanrader. Er is ook een locatie in Den Haag. 

Mirjam van Rheenen
Pedagogisch medewerkster Blokkenbouwers (0-4 jaar)

Pedagogisch medewerkster Mirjam

Compliment: Management

Wat mooi gezegd Mirjam! Wij vinden het geweldig fijn dat wij jou als veelzijdig talent bij 10forKIDS mogen inzetten. Je kunt lekker gek doen met de kleintjes die dan om jou moeten schaterlachen! De grotere kinderen zien jou als de juf die overal raad op weet. Dat talent heb je gewoon, je kunt je heel goed verplaatsen in de belevingswereld van een kind. Ze weten de weg naar juf Mirjam heel snel te vinden. Super dat je alweer vier jaar bij ons bent. We hopen nog lang van jou talenten te mogen genieten.