Speurfestijn

Speurfestijn

Het was een groot speurfestijn! Wat een fanatieke  speurders hebben wij voorbij zien rennen!  Samen met Paagman organiseerde 10forKIDS een speurtocht waarbij de kinderen op zoek moesten gaan naar een letter geplakt op of achter het raam bij diverse ondernemers op de FRED en dat was dikke pret! Er moest wel goed gespeurd worden anders kon de puzzel niet worden opgelost…. In het kader van de kinderboekenweek waarbij het thema is: Worden wat je wilt konden de kinderen een letter opzoeken bij diverse ondernemers en dus ook beroepen in de buurt. 

Zo gingen wij op zoek naar een letter bij de Bonbonwinkel (en keken wij tegelijkertijd onze ogen uit bij die heerlijke bonbons…) en zagen wij het grote statige gebouw van de notaris… Liepen wij naar de opticien, nou met onze ogen is niks mis mee, wij zien hier de letter D  hoor!  En jaaaa bij de kaas en notenboer kun je ook een letter halen. Uiteindelijk een ijsje halen bij Spikkels… joepie en als beloning en klap op de vuurpijl een tasje vol leuke spulletjes bij Paagman zelf.

Speurfestijn
Speurfestijn
Speurfestijn

 

Goed gedaan allemaal en wij bedanken de volgende ondernemers voor hun spontane en enthousiaste medewerking:

  • Alexanderhoeve
  • Huisartsenpraktijk Manschot en Beekink
  • Notariskantoor Rosenberg Polak
  • Dierenkliniek Statenlaan
  • Fotomuseum
  • Curvers Renault autobedrijf
  • Bon Bon atelier
  • Eye Wish opticien
  • Paagman