Werken bij 10forKIDS

Werken bij 10forKIDS

9 jaar geleden startte ik bij 10forKIDS. Ik heb 5 jaar als pedagogisch medewerker gewerkt op de Wiebeltenengroep, bij de kinderen van 0 tot 4 jaar. Daarna heb ik de Schoevers opleiding gevolgd en tijdens mijn studie ben ik aan de slag gegaan als management assistent bij 10forKIDS. Dat doe ik nog steeds met heel veel plezier.

Persoonlijke kwaliteiten en talenten

Het werken op de groep en ook op kantoor is heel gevarieerd. Geen dag is hetzelfde, ‘saai’ is bij ons niet aan de orde. Er is altijd wel iets te doen. Ik houd me vooral bezig met de planning van kinderen en collega’s, geef rondleidingen aan nieuwe klanten en beantwoord vragen van ouders en collega’s en vertaal stukken tekst. In alle werkzaamheden wordt er gekeken naar jouw persoonlijke kwaliteiten en talenten. Dat vind ik heel waardevol. Je doet voornamelijk waar je goed in bent, in elke functie die je hebt. Het team bij 10forKIDS is erg betrokken, jong, warm en enthousiast.

Waardevol

Op kantoor hebben we wekelijks overleg. Daarin bespreken we administratieve zaken, maar kijken we ook waar we in kunnen groeien en werken we samen aan kleine projectjes. Een voorbeeld van zo’n project is: hoe kunnen we ouders tijdens een rondleiding een goed beeld geven van onze kinderopvang? Dat vind ik erg leuk. Analytisch denken, nieuwe ideeën, noem maar op… jouw inbreng wordt zeer gewaardeerd bij 10forKIDS. Ook op de groepen zijn er overlegmomenten. Jouw stem is hierin belangrijk. We zijn benieuwd naar jouw ervaring, tips, trucs en blik op de dagelijkse praktijk en voor de zorg van de kinderen.

De kinderen staan op 1

De kinderen staan bij ons bovenaan. De juffen doen allerlei leuke activiteiten op het gebied van creativiteit, sport en spel, Engels, tuinieren, uitvindingen doen op de BSO, spelen op ons groene schoolplein en ga zo maar door. Dat is ook vanuit mijn kantoorraampje te zien. Kinderen kloppen zo af en toe op het raam om een praatje te maken. Zo ben je op alle manieren betrokken bij de kinderen. Zowel op administratief als op sociaal vlak.

Alida Stam – Honders
Management assistent 

Alida Stam (Management assistent)

 

Compliment management

Alida jij werkt al vanaf de start van 10forKIDS in 2012 bij ons. Eerst op de groepen en daarna als onze steun en toeverlaat bij de management taken op het gebied van organisatie en beleid. Vaak kom jij met creatieve oplossingen en zijn we weer uit de brand geholpen! Super fijn om met jou samen te mogen werken. Je bent een harde werker maar weet ook op het juiste moment voor de fijne ontspanning te zorgen. De band met de kinderen blijft ook al sta je nu niet meer op de groepen. Ze genieten enorm van je grapjes en de persoonlijk aandacht die je ze geeft. Net als wij, haha! Super gaaf om samen met jou te blijven bouwen aan 10forKIDS!