10forKIDS start met een tweede groep Buitenschoolse opvang!

De groep de Pioniers is gestart en hoe leuk vinden wij dat! In deze groep zitten de doorstromers uit de Verkenners… en zo komen er weer nieuwe plekjes vrij. De Pioniers biedt kleinschalige christelijke buitenschoolse opvang aan met name kinderen vanaf zes jaar. Hier kunnen maximaal 11 kinderen bij elkaar komen.

Nieuwe plekken beschikbaar!

Het zo opgezet dat het mogelijk blijft broertjes en zusjes met elkaar te laten spelen ook al zijn ze in verschillende basisgroepen ingedeeld. Dat houdt het wel zo vertrouwd en fijn voor de kinderen. We hebben hierdoor weer extra plekjes op onze kleinschalige  buitenschoolse opvang beschikbaar!

Van welke scholen halen wij kinderen op?

Wij halen kinderen op van de Duinoordschool.  De kinderen van de Europese school worden op de buitenschoolse opvang gebracht door een taxichauffeur.

Interesse?

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze dagelijkse activiteiten? Neem gerust contact op, Alida staat u graag te woord. U kunt mailen naar:  info@10forKIDS.nl of een contactformulier via onze website invullen.