Morgen? Morgen werk ik ook thuis…..

Sommigen onder ons werken alweer 10 maanden thuis. Dat is niet niks. In maart 2020 met de eerste lockdown was het verzoek om tijdelijk thuis werken er eentje waarbij het nog niet altijd duidelijk was wat dit nu echt betekende. Gelukkig maar want als u van te voren had geweten wat hier allemaal bij komt kijken?!

Werkplek

Een werkplek organiseren was uitdaging nummer een. Wat een creativiteit komt hier soms bij kijken. De inloopkast werd omgetoverd tot een werkplek, wel even een extra WIFI punt aanschaffen… Op de plank waar eerst blikken soep werden opgeslagen, staat nu de laptop opengeklapt. Van schrik ook maar even een nieuw behangetje geplakt, want tja met al dat online vergaderen wil je ook wel een inspirerende  achtergrond laten zien. Het is stiekem leuk om opmerkingen te krijgen als: hee waar zit jij nu eigenlijk? Maar goed de inloopkast is nog steeds geen kantoor.

De grootste uitdaging

De grootste uitdaging die er nog eens bij is gekomen is de noodopvang van de kinderen…thuis! Met het tijdelijk sluiten van de scholen, zijn de kinderen thuis. Dat is soms echt niet grappig, want hoe krijgt u het werk gedaan als kinderen om u heen dartelen net op het moment dat u uw collega aan de lijn heeft. Geschreeuw in huis: ma-ham! Ik heb de rekensommen af. Kijkt u even na? Mag ik een koek? Ik snap de uitleg niet… Nou, wij snappen dat als geen ander.

Tijdelijke opvang

Wilt u daarom (tijdelijk) gebruik maken van dagopvang, peuteropvang (ochtendopvang) of buitenschoolse opvang? Neem dan contact met ons op. Wij helpen en ondersteunen u graag! Het mag ook een tijdelijk contract zijn. Wij hanteren een opzegtermijn van een maand. U kunt dus altijd weer op uw moment opzeggen.