De uitnodiging van Mirjam

De uitnodiging van Mirjam

Medewerkers aan het woord…

Hallo, ik ben Mirjam en ik werk sinds 2018 bij 10forKIDS in Vlaardingen. In mijn vrije tijd lees ik graag, ik ga erop uit om te wandelen of onderneem de nodige activiteiten met mijn vrienden.  

Kinderen zijn eerlijk

Sinds 2009 werk ik in de kinderopvang en ik geniet er nog elke dag van. Kinderen zijn zo eerlijk. Het ene moment ben je stom, omdat ze iets niet mogen. Het volgende moment ben je de allerliefste van de hele wereld.

Ruimte voor de Bijbel

Ik ben bij 10forKIDS gaan werken, omdat het een christelijke organisatie waardoor er ruimte is voor het geloof. Er worden psalmen gezongen, Bijbelverhalen gelezen en gebeden. Ik vind het bijzonder fijn dat het geloof ook een belangrijke plek krijgt in mijn werk. Mijn tip is om in ieder kind dat mooie, Goddelijke te zoeken en te vinden en van elk moment te genieten.

Welkom in ons gezellig team

Wij hebben een klein, maar gezellig team met ieder haar eigen talenten. Kom jij ons aanvullen? Solliciteer dan snel..!

Heb je vragen, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tineke Hendrikse: tineke@10forkids.nl