De uitnodiging van Willeke

De uitnodiging van Willeke

Medewerkers aan het woord…

Hoi, ik stel me graag even voor. Ik ben juf Willeke, een enthousiaste juf die de boel graag overhoop haalt. Lekker de kinderen ongedwongen laten spelen door volop met ze te knutselen of nieuw speelgoed uit te proberen. Ik luister graag naar de kinderen, praat en geniet van de verhalen die de kinderen vertellen.

Samen bidden en uit de Bijbel lezen

Naast de gezellige momenten hebben we ook momenten om samen te bidden, uit de Bijbel te lezen of te zingen. 10forKIDS is een fijne organisatie om bij te werken.

Persoonlijke groei en kwaliteiten

We staan open voor nieuwe ideeën en laten jouw als persoon groeien in je kwaliteiten. Het is elke dag een feestje om naar mijn werk te gaan. Samen met de kinderen ontdekken, spelen en vooral inspiratie opdoen, nieuwe dingen leren. 

Sfeer proeven?

Zoals je wel hoort geniet ik van mijn werk. Kom gerust een keer kijken. Loop een dagje mee om echt te ervaren hoe het is om in de kinderopvang te werken. Ik beloof je dat je er geen spijt van krijgt. 

Heb je vragen, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tineke Hendrikse: tineke@10forkids.nl