De uitnodiging van Alida

De uitnodiging van Alida

Medewerkers aan het woord…

Ik ben Alida Stam-Honders, 30 jaar oud en ik werk sinds 2012 bij 10forKIDS.
In 2012 ben ik gestart als pedagogisch medewerker op de Wiebeltenen. Daarna kreeg ik de kans om te switchen naar de administratie van 10forKIDS. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. 

Onstpanning

In mijn vrije tijd onderneem ik graag veel verschillende dingen: lezen, tekenen, piano spelen, fietsen, fotograferen, wandelen en sporten. ‘s Avonds even aan het water zitten voor ons huis en naar de bootjes kijken is heerlijk om te ontspannen na een werkdag. 

Werken in de kinderopvang

Ik ben gestart als onderwijs-assistente, maar het ligt mij meer om kinderen dingen te leren d.m.v. vrij spel in de kinderopvang. In het onderwijs ben je vaak methodisch gericht aan het werk. In de kinderopvang krijgt een kind de tijd en vrijheid om zich op zijn eigen tempo te ontwikkelen. Dat vind ik nog steeds belangrijk.Ik vind het fijn om te zien en te horen dat kinderen het naar hun zin hebben. Als ouders extra hulp nodig hebben bij de ontwikkeling van hun kind zijn wij er als leidsters voor hen.

10forKIDS staat voor jong, christelijk, enthousiast, er is oog voor jouw talent, we zijn leergierig en gedreven. Ik voel me gezien en gewaardeerd door het management en door het team. Er is ruimte voor jouw inbreng en een persoonlijk gesprek. 

Wil je een dagje meelopen?

Mijn werk is heel gevarieerd. Dat maakt het erg leuk. Soms is het ook weleens lastig, bijvoorbeeld in de corona tijd. Dat vraagt veel qua planning, ingewikkelde vraagstukken en organisatie. Loop eens een dagje mee bij 10forKIDS. Dan proef je de sfeer en wie weet kunnen we je dan snel verwelkomen als onze nieuwe collega. We zoeken een enthousiaste, bevlogen en gelovige collega. Wie weet pas je bij ons! 

Heb je vragen, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tineke Hendrikse: tineke@10forkids.nl.