De uitnodiging van Marielle

De uitnodiging van Marielle

Medewerkers aan het woord…

Ik ben Mariëlle Visser – de Peinder, ik ben 24 jaar oud en werk sinds 2015 bij 10forKIDS. Ik ben begonnen met de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 en ik zocht een stageplaats. Via een klasgenoot kreeg ik goede verhalen te horen over 10forKIDS en ik besloot om hier stage te lopen. Het was een leuk en gezellig team. Ik had het hier zo naar mijn zin, dat ik graag ook mijn vervolg opleiding niveau 4 werken en leren wilde doen bij 10forKIDS.  Vervolgens kreeg ik een vast contract aangeboden. In augustus 2017 ben ik naar de locatie in Vlaardingen gegaan, en heb daar vanaf het begin meegeholpen met het opstarten van de vestiging. In Vlaardingen werk ik op de 0-4 groep: de Blokkenbouwers. Dit doe ik met heel veel plezier.

Het werken met  baby’s en dreumesen heeft mijn hart. Je krijgt zoveel liefde van de kinderen. Waardoor je echt een band met ze opbouwt. Ook moet je deze kinderen nog heel veel leren, zoals: eten, drinken, lopen, praten en nog veel meer.

Heb je een groot en liefdevol hart voor kinderen, en wil je graag dat alle kinderen op nummer 1 staan, dan zou ik zeggen kom bij ons werken! Het is een leuk en gezellig team, we kunnen goed met elkaar lachen en kletsen. Iedereen zet zich in om de kinderen snel een gevoel van veiligheid en geborgenheid te geven. We willen met 10forKIDS ieder kind een tweede thuis bieden. Wil je hieraan bijdragen? Solliciteer dan, ik kijk naar je uit!

Heb je vragen, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tineke Hendrikse: tineke@10forkids.nl