De uitnodiging van Ilse

Medewerkers aan het woord...

De uitnodiging van Ilse

Ik ben Ilse, 23 jaar, getrouwd met Ivan en ik woon in Moerkapelle. Ik hou enorm van gezelligheid en in mijn vrije tijd vaak omringt door vrienden en/of familie.

Ik werk al bijna 5 jaar bij 10forKIDS. Ik ben hier begonnen als stagiaire.  Ik heb het hier erg naar mijn zin, omdat we ook een super fijn team hebben. Het is altijd gezellig en we hebben lol met elkaar. Iedereen staat voor elkaar klaar, als dat nodig is. 

Ik werk vier dagen op mijn eigen groep de Stampers. Ik ben dol op de kinderen. Het is zo leuk dat je een band opbouwt met de kinderen, en dat je zo vertrouwd bent voor de kinderen. Elke dag word ik weer overladen met kusjes en knuffels. Het is leuk om de kinderen zo te zien groeien en ontwikkelen! Ook vind ik het contact met ouders heel leuk. 

Het is fijn bij 10forKIDS juist ook omdat we een christelijk bedrijf zijn. De kinderen leren hier gebedjes en christelijke liedjes! Mijn collega’s komen uit verschillende kerkverbanden, en dat komt hier dan allemaal samen. We kunnen er goed over praten met elkaar. Dat is echt mooi!

Groetjes, Ilse 

Heb je vragen, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tineke Hendrikse: tineke@10forkids.nl