Wat betekent kinderopvang met christelijke identiteit voor 10forKIDS?

Kinderopvang met een christelijke identiteit dat biedt 10forKIDS.  Maar wat betekent dat? Is de kinderopvang dan alleen toegankelijk voor kinderen met een christelijke achtergrond? En hoe geeft 10forKIDS daar in de praktijk invulling aan. In dit artikel vertellen we daar graag iets meer over. 

Bij 10forKIDS werken we vanuit een christelijke levensvisie. De medewerkers putten hier hun inspiratie uit. Het omgaan met levensvragen kent een christelijke basis met de Bijbel als uitgangspunt. Medewerkers van 10forKIDS willen niet opdringerig of belerend zijn, maar meer uitleg geven aan deze visie.

Wat kunt u van christelijke kinderopvang verwachten?

Wat merken u en uw kinderen ervan dat 10forKIDS vanuit de christelijke identiteit werkt? We leren de kinderen dat God van ze houdt en voor hen zorgt. We lezen uit de kinder Bijbel en we bidden samen met de kinderen. We werken met alledaagse thema’s maar soms ook met Bijbelse thema’s. We zingen naast de gebruikelijke kinderliedjes ook christelijke liedjes. 

Voor wie is christelijke kinderopvang geschikt?

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen en ouders zich welkom voelen bij 10forKIDS. Ook ouders die niet christelijk zijn of hierin neutraal staan, zijn van harte welkom. De praktijk wijst uit dat ongeveer zestig procent van onze ouders een neutrale achtergrond hebben. Wij vinden het bijzonder fijn dat iedereen zich thuis voelt bij 10forKIDS.

Waar biedt 10forKIDS christelijke kinderopvang?

In den Haag biedt 10forKIDS opvang in het mooie Statenkwartier, hier genieten ook veel expats van onze dienstverlening. In Vlaardingen zit 10forKIDS in het groene Westwijk. Inmiddels weten zowel christelijke als niet christelijke ouders de weg goed te vinden naar 10forKIDS. Wij heten u van harte welkom!