Kom jij werken bij 10forKIDS?

Ben jij aan het studeren, of net klaar met je studie voor pedagogisch medewerker en op zoek naar een leuke baan bij een kinderopvang? Kom eens kennismaken bij 10forKIDS!

Waarom werken bij 10forKIDS?

10forKIDS is een kleinschalige kinderopvangorganisatie met een eigen identiteit, waar jij als pedagogisch medewerker echt van toegevoegde waarde kunt zijn. Een belangrijk fundament bij 10forKIDS is de christelijke identiteit. Dit bepaalt ook hoe wij vinden dat we met elkaar om willen gaan bij 10forKIDS. Wil je weten wat dit betekent, bekijk dan eens de ervaring van Ilse.: https://www.10forkids.nl/werken-bij-10forkids/

Wat vragen wij van jou? 

Met de juiste vooropleiding en of werkervaring kun je bij ons aan de slag. Er zijn verschillende trajecten hiervoor. Welke dat zijn lees je op onze werken bij 10forKIDS pagina. Hier laten we, afhankelijk van jouw situatie zien wat de mogelijkheden zijn om bij 10forKIDS te kunnen werken. Twijfel je? Neem gerust eens contact op. We helpen je graag op weg!

Meer weten?

Wil je meer weten over werken bij 10forKIDS en wat hiervoor nodig is? Bekijk onze werken bij 10forKIDS pagina of stuur een mail naar: info@10forKIDS.nl.