Feest

Feest

10forKIDS viert feest! Omdat wij weer terug zijn van weggeweest… Een half jaar hebben wij op een andere locatie gezeten ivm een verbouwing en een interne renovatie. Het gebouw waarin wij gehuisvest zijn, heeft een tweede verdieping gekregen en wij hebben tegelijkertijd onze eigen ruimtes een make-over gegeven.

Het is super mooi geworden allemaal… de kinderen zijn heel enthousiast en ze vinden het fijn om weer met broer en zus herenigd te zijn. Om dit moois te vieren, houden wij vrijdag 20 september een BBQ met allerlei leuke sport en muzikale activiteiten.  Het wordt een dolle BEESTENBOEL! 

Iedereen is welkom: buren, familie en vrienden van 10forKIDS, maar ook als u nieuwsgierig bent naar onze locatie, kom gerust een kijkje nemen!

Wanneer:
Vrijdag 20 september 
Tijd: 16:30 – 18:30 uur

Graag tot ziens!