Welkom op onze nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van 10forKIDS. De afgelopen tijd hebben we achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website. Het doel van deze website was de belangrijkste informatie sneller toegankelijk te maken en de website beter af te stemmen op onze locaties in Den Haag en Vlaardingen.

Informatie voor ouders

Ook het vervangen van het ouderportaal van de website naar een app heeft invloed gehad op de aanpassingen aan de website. Alle informatie voor ouders is vanaf nu te vinden in de app. Zo houden we de gegevens van u en uw kinderen veilig op een plek.

Verdere verbeteringen

Ook nu de nieuwe website online staat, zullen we door blijven werken aan verbeteringen. Zo heeft het eenvoudiger maken van de inschrijving bijvoorbeeld onze aandacht.

Hebben jullie vragen of opmerkingen over de nieuwe website? Dan horen we dat uiteraard graag!